Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Arnhem Actueel Nieuws Rode Kruis Gala Arnhem 2013
22 augustus 2013 |

Rode Kruis Gala Arnhem 2013

Op vrijdag 15 november a.s. vindt voor de vijftiende keer het Rode Kruis Gala Arnhem plaats. Deze exclusieve gelegenheid om het Arnhemse Rode Kruis te steunen geeft  de aanwezigen de mogelijkheid om bestaande contacten te intensiveren en nieuwe contacten te leggen. Word ook tafelsponsor en verbind uw naam aan het Arnhemse Rode Kruis en het goede werk wat zij in de stad doet.
 
Als gast bent u van harte welkom. Geniet van een verfijnd diner en exclusief programma. De gala avond wordt op feestelijke wijze geopend door het 80 leden tellende Arnhems Promenade Orkest. Vervolgens brengen de Arnhemse talenten van Introdans en ArtEZ in een  bijzondere samenwerking een éénmalige productie. De grote finale wordt dit jaar verzorgd door Ronald Douglas, met begeleiding van het  Arnhems Promenade Orkest. Na de dineravond om ca. 23.00 uur is er nog gelegenheid voor after dinner drinks. Een goede gelegenheid om ook andere gasten van deze bijzondere avond te ontmoeten en na te praten.
 
U kunt zich verbinden aan het gala door tafelsponsor te worden. De prijs per couvert bedraagt € 245,00. Hiervoor ontvangen u en uw gasten een stijlvolle, onvergetelijke avond. Kijk voor meer informatie op onze  Gala-website : http://www.rodekruisgalaarnhem.nl/ of neem contact op het Margareth Bouwmeister (026) 443 17 00.