Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Arnhem Actueel Nieuws Kom 4 november naar het Rode Kruis gala
2 augustus 2016 |

Kom 4 november naar het Rode Kruis gala

​​​Op 4 november vindt in de Eusebiuskerk te Arnhem het Rode Kruis Gala plaats. Tijdens dit evenement kun je genieten van heerlijk eten, goede muziek en nieuwe contacten opdoen. En door het gala te bezoeken help je ook nog eens een heel mooi doel.

Ook Arnhem heeft te kampen met armoede. Arnhem staat immers in de top 5 van steden met een grote groep lage inkomens. Om deze mensen een hart onder de riem te steken heeft het Rode Kruis Arnhem een kerstpakkettenactie op touw gezet.

Gezinnen met kinderen en ouderen uit de stad die al langere tijd van een zeer laag inkomen moeten rondkomen krijgen rond de feestdagen een goed gevuld kerstpakket. Om dit te realiseren hebben we jouw hulp nodig.

Het gala begint met een heerlijk​ drie-gangen diner. Daarna begint de feestelijke avond inclusief band en diverse side-events.

Uiteraard is het gala ook uitstekend geschikt om te netwerken. Veel bezoekers zijn mensen uit het Arnhemse zakenleven. Zo kun je in een ontspannen sfeer genieten van een fijne avond, en nieuwe contacten op doen. En dat alles terwijl je een hele mooie actie ondersteund.​