Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Apeldoorn Dit doen we Sociale Hulp Boodschappendienst

Boodschappendienst

Het Rode Kruis heeft een boodschappendienst opgezet voor mensen die nog zelfstandig wonen maar niet meer alleen hun boodschappen kunnen doen. Eén keer per maand kunt ook u hieraan deelnemen. U wordt samen met een aantal andere mensen van huis opgehaald en weer met de boodschappen thuis gebracht. Wij vragen de client een bijdrage van 3 euro per rit. In principe gaan we elke 3e en 4e woensdag en donderdag van de maand boodschappen doen. Dus 4x per maand.
U kunt met uw eigen rolstoel mee of een ander hulpmiddel, u kunt ook gebruik maken van een rolstoel van het Rode Kruis, als het lopen in de winkel u te veel inspanning kost. De chauffeurs brengen u naar de Dekamarkt aan de Vlijtseweg, waar Rode Kruis vrijwilligers u opwachten en u begeleiden bij het boodschappen doen. Daarna drinken we gezellig met elkaar een kopje koffie of iets anders om dan weer naar huis te vertrekken. De consumpties komen voor eigen rekening.
 Boodschappendienst Apeldoorn 2.jpg
 
Wanneer u interesse heeft om deel te nemen aan deze hulpdienst, welke plaastsvindt op een woendag- of donderdag ochtend, kun u contact opnemen met Ine Lips van het Rode Kruis Apeldoorn. Zij is te bereiken via 055-3556826 of per email: inelips@live.nl.