Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Apeldoorn Actueel Nieuws Najaarsfeest Koninginnelaan
17 oktober 2012 |

Najaarsfeest Koninginnelaan

Traditiegetrouw was het Rode Kruis op 29 september weer aanwezig met een kraam op de jaarlijkse nazomermarkt van de Koninginnelaan. In het begin van de middag heeft de Rode Kruisbus dozen vol materiaal opgehaald bij het Rode Kruishuis en deze naar de kraam vervoerd. Er bleek enige verwarring te zijn welke kraam ter hoogte van de stomerij nu voor ons was. Net op tijd werd dit opgehelderd zodat we de juiste kraam konden inrichten met verlichting, Rode Kruis vlaggen en natuurlijk de verkoopartikelen. Om 16.00 uur waren we klaar voor de start. 
 
De deelneemsters en vrijwilligers van de Creatieve Club hadden dit jaar een ruim aanbod gemaakt. Van gebreide sokken tot theedoeken, slabbetjes, kinderkleertjes, poppenkleertjes, geborduurde kerstkleden, gebreide dekens; van alles was er te vinden.
Terwijl de vrijwilligers zich achter de kraam bezig hielden met de verkoop, waren andere vrijwilligers actief aan het flyeren om mogelijk nieuwe deelnemers en/of vrijwilligers van informatiemateriaal te voorzien.
Onze kraam trok grote belangstelling. We kunnen dan ook met vreugde meedelen dat deze middag  295 euro heeft opgebracht aan verkochte goederen. Wat er in de collectebus is gestopt is niet te achterhalen maar hij rammelde plezierig.
Ik wil graag de dames van de Creatieve Club, Riki en Wil in het bijzonder en alle vrijwilligers die aan deze dag hebben bijgedragen, heel hartelijk bedanken voor hun inzet!
Marja de Reus
Algemeen Coordinator Sociale Hulp Apeldoorn
Oktober 2012