Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Apeldoorn Actueel Nieuws Actie voor 3 FM Serious Request
17 december 2013 |

Actie voor 3 FM Serious Request

Komende woensdag start het Glazen Huis van 3FM Serious Request in Leeuwarden, doel is  om geld op te halen voor het Nederlandse Rode Kruis. 

unknown.jpg 

Om deze actie te ondersteunen willen twee vrijwilligers Eerste Hulp van de afdeling Apeldoorn, Tommy van Hoof en Erik van Luxzenburg,  in 3 dagen de ongeveer 130 km wandelen vanaf het Rode Kruishuis in Apeldoorn naar het Glazen Huis in Leeuwarden.

Tommy en Erik vertrekken vrijdag 20 december a.s. om 09.00 uur bij het Rode Kruishuis aan de Schuttersweg te Apeldoorn, vandaar lopen ze naar het Glazenhuisje aan de Deventerstraat waar ze tussen 09:30 en 10:00 echt gaan vertrekken! 

Op beide plekken is er gelegenheid om hen uit te zwaaien! Bekend is al dat er wat mensen zijn die meelopen van het Rode Kruis huis naar het Glazenhuisje aan de Deventerstraat. 

Gedurende de hele tocht of op zijn minst aan het einde van de dag zal Erik op http://blog.luxzenburg.org/ een verslag plaatsen met wat foto's over het verloop van de dag! Dan kunnen jullie hen daar volgen. Verder zal er wel het een en ander via sociale netwerken gedeeld worden, maar voor wie daar niet aan meedoet is er deze blog! 

Erik en Tommy bedanken jullie alvast voor de steun. Zij laten weten dat de teller inmiddels op € 390,- . Hun doel is om  € 1.000,- op te halen. Dus attendeer jullie familie, vrienden en collega's op deze actie, laten we als Rode Kruis Apeldoorn een mooi bedrag ophalen!

Met deze tocht willen zij een bijdrage leveren aan 3FM Serious Request 2013. Het thema dit jaar gericht op kinderen die sterven aan diarree.

Mochten jullie hen willen steunen met deze actie of volgen op deze tocht, dan kan dat via: http://www.kominactie.nl/rkapeldoornwalk. Deze link kunnen jullie ook gebruiken om eventueel anderen te attenderen op deze actie. Dit zouden Tommy en Erik erg op prijs stellen

Voor een kaart van de route die ze gaan lopen verwijs ik jullie naar: http://blog.luxzenburg.org/2013/12/lets-walk-this-shit-away.html