Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Amsterdam Wat kunt u doen Steun ons als bedrijf

Steun ons als bedrijf

Steun ons als bedrijf

Voor bedrijven  zijn er verschillende mogelijkheden om ons te steunen. Zo kunt u als bedrijf een tafel kopen op ons jaarlijkse Benefiet. Of een van onze projecten sponsoren.

 

Benefiet

Tijdens het jaarlijks Benefiet steunt het (Amsterdamse) bedrijfsleven het Rode Kruis in de hoofdstad. Met de opbrengsten kunnen noodzakelijke sociale hulpprojecten in de stad voortgezet worden. Mensen die sociaal zijn uitgesloten of eenzaam zijn worden zo geholpen met bijvoorbeeld een Maatje of een cursus. De behoefte aan deze specifieke hulp is groot want een op de elf inwoners van Amsterdam geeft aan sterk eenzaam te zijn.
 

Rode Kruis LIVE!

Op 31 oktober 2011 vond in de Endemol MediArena het 29e Benefiet plaats onder de pakkende titel Rode Kruis LIVE. Dit als een verwijzing naar het concept van de avond:  een LIVE show in de grote studio van Endemol, maar het verwees ook naar 'leven'. Wij willen immers de levens en de gezondheid van mensen beschermen; met name de meest kwetsbare groepen, zoals (eenzame) ouderen, chronisch zieken, mensen met een beperking en gezinnen die onder de armoedegrens leven. Rode Kruis LIVE bracht 167.000 euro op.


 
Meer informatie over het Benefiet op www.rodekruisbenefiet.nl.
 
Het Benefiet werd gepresenteerd door Viggo Waas en Peter Heerschop en mede mogelijk gemaakt door Endemol, Dutchview, Jonnie Boer (Food on Tour), De Wijnschuur, Patisserie Kuyt, Talentsmedia, Coebergh PR, Christie's, Amsterdam Business en verschillende artiesten: Roger Happel & Bnad, Nick & Simon, Laura Fygi, Alexandra Untieth, Nurlaila Karim en Adriana Romein.
 

Informatie voor bedrijven

 
Wilt u meer informatie hoe u ons als bedrijf kan steunen? Neem dan contact op met Suzanne Segaar, afdeling Fondsenwerving: 020 622 6211, per e-mail ssegaar@redcross.nl.