Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Amsterdam Jongeren Nieuws You Are Beautiful (YAB)
12 april 2017 |

You Are Beautiful (YAB)

​​Tijdens dit jaarlijkse evenement verzorgt de YAB commissie een dag om mensen met een verstandelijke beperking in het zonnetje te zetten. De voorbereidingen zijn nog in volle gang, maar we kunnen toch alvast een tipje van de sluier prijsgeven.

​​You Are Beautiful (YAB)

wordt jaarlijks georganiseerd door een commissie binnen de Studentendesk van het Rode Kruis om mensen met een verstandelijke beperking een dag in het zonnetje te zetten. Dit jaar​ zal het evenement plaatsvinden op zaterdag 27 mei in de Oosterkerk. Gedurende deze dag worden veel leuke workshops gegeven zoals dans, muziek, sport, visagist en nog veel meer leuke activiteiten. Ook zal er gezorgd worden voor een uitgebreide lunch. De dag zal aan het einde afgesloten worden met een spetterende catwalk show van alle kandidaten. Dit is elk jaar weer een groot succes en bezorgt iedereen een grote glimlach op het gezicht!

De YAB commissie

 is inmiddels gevormd door vijf studenten en het organiseren van deze dag is al in volle gang. Na een aantal vergaderingen zijn de datum en locatie bekend. Vanaf nu zal er aan een spetterende invulling van de dag gewerkt worden om een zo groot mogelijk aantal deelnemers het feest van het jaar te bezorgen. 


Bijdragen aan dit succes?

Spreekt deze activiteit je aan? En is je interesse gewekt? En lijkt het je daarnaast leuk om je steentje bij te dragen aan dit succes? Hierbij kan je denken aan het geven van een leuke workshop tot het worden van een buddy van één van de deelnemers.


Laat ons weten dat je meedoet!

Als dit je iets lijkt, laat het ons dan weten!! Stuur dan een e-mail naar studentendeskamsterdam@rodekruis.nl

 

Namens Marieke

 

Artikel delen?

Artikel delen?