Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Amsterdam Jongeren Nieuws Humanity Networks: het redactieteam!
7 februari 2017 |

Humanity Networks: het redactieteam!

​​​​Lees hieronder de korte, enthousiaste verhaaltjes van de vrijwilligers binnen het redactieteam van de nieuwsbrief van Humanity Networks!

​​

​​​​​

H​allo iedereen,

Mijn naam is Khadija, sinds december lid van het redactieteam van Humanity Networks. Ik ben student Communicatiewetenschappen en werk daarnaast als assistent winkelmanager bij een Etos in Amsterdam. Ondanks dat ik best een druk leventje heb, leek het mij leuk en zinvol ook iets met vrijwilligerswerk te doen en zo kwam ik uit bij Humanity Networks van het Rode Kruis! Het redactieteam komt elke maand samen om te brainstormen over de nieuwsbrief. Ontzettend leuk en ook gezellig om samen te werken en wat goeds te kunnen doen voor het Rode Kruis. Ik doe dit met veel plezier en vind het elke keer leuk te zien wat het eindresultaat van ons is geworden!


​​​​

Hoi iedereen!
Na mijn master die gericht was op internationale volksgezondheid en beleid ben ik vertrokken naar Zuid-Amerika. Terug gekomen in Nederland had ik even de tijd nodig om weer te aarden in Amsterdam. Daardoor wilde ik mij inzetten voor het Rode Kruis. Gezien ik ervan hou om informatie te delen met anderen, ben ik heel blij met de functie die ik gekregen heb binnen het redactie team. Samen met het team hebben we nuttige en gezellige sessies om te bedenken welke informatie het meest interessant is voor jullie! Dus stay tuned, we doen ons best om jullie up to date te houden!​Hoi! 

Sinds afgelopen zomer ben ik vrijwilliger communicatie bij het Rode Kruis Amsterdam. Ik spring bij voor communicatieklusjes rond evenementen en schrijf mee aan deze nieuwsbrief. Ik woon en werk al 7 jaar in Amsterdam en ben helemaal verknocht aan de stad. Door vrijwilligerswerk bij het Rode Kruis Amsterdam voel ik me nóg meer betrokken bij de stad, en kan het echt aanraden!

Afbeelding1.png


Hi! 

Ik ben Chloë en al iets meer dan een jaar actief bij het Rode Kruis als editor in het redactieteam. Toen ik mij aanmeldde als redactielid, was het de bedoeling dat ik wat ervaring zou opdoen in een redactieteam en me bezig kon houden met het creëren van content​ met een maatschappelijk tintje. Ik ben erg blij dat ik me daar nog steeds elke maand, naast werk, op kan focussen mèt een team van jonge, leuke meiden. Het is echt een hele leuke afwisseling!

Schermafbeelding 2017-02-07 om 15.40.25.png

Artikel delen?