Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Amsterdam Jongeren Nieuws Voorstelrondje evenemententeam 2017!
5 april 2017 |

Voorstelrondje evenemententeam 2017!

We hebben al eerder het huidige redactieteam aan jullie voorgesteld, maar vonden het nu hoogste tijd om ook de  evenementencommissie naar voren te schuiven! Voorheen stond dit team beter bekend als het promotieteam, maar nu er een frisse wind heeft gewaaid, is het team gloednieuw en heeft het een nieuwe naam. 3 mei wordt de leukste borrel voor jongeren (en aanhang) van het Rode Kruis door hen georganiseerd! Het is de bedoeling dat de jongeren van studentendesk, Humanity Networks en andere jongeren op deze borrel met elkaar kunnen connecten​. De locatie wordt later nog bekend gemaakt, dus hou onze Facebook goed in de gaten. 

Nu snel door naar de nieuwe leden!​

​​​IMG_0395.jpeg

Hoi! Ik ben Laurenske en zit sinds januari in het Evenemententeam van Humanity Networks. Ik wou graag vrijwilligerswerk doen en zodoende ben ik meteen opzoek gegaan binnen het Rode Kruis en kwam terecht bij Humanity Networks: jongeren die zich in willen zetten voor anderen! Alle vie​r zijn we enthousiaste meiden die er veel zin in hebben om zowel netwerkborrels te organiseren voor de vrijwilligers en om nieuwe projecten op te zetten en deze te promoten. Zo doen we niet alleen iets goed voor de Amsterdammer, maar tegelijk vergroten we ook de naamsbekendheid van Humanity Networks en streven we nieuwe vrijwilligers te werven. Ik heb er in ieder geval zin in, tot snel bij de borrels!


DSC_0402.JPG 

Hoi, ik ben Maya! Ik ben 24 jaar en heb me na mijn studie Gezondheidswetenschappen (richting: Gezondheid en Leven) aangesloten bij het Rode Kruis. Waarom het Rode Kruis? Het Rode Kruis is in mijn ogen een zinvolle en inspirerende organisatie die zich inzet voor mensen over de hele wereld die hulp nodig hebben. Toen mijn interesse in vrijwilligerswerk begon te groeien, wilde ik mijzelf ook graag bij deze organisatie aansluiten. Ik wil graag mijn medemens helpen, bewust maken en inspireren om ook anderen te helpen. Daarom was de functie als teamlid van de evenementencommissie van Humanity Networks een perfecte match voor mij. Met ons team hebben we alle vrijheid om Humanity Networks ‘op te zetten’ en vorm te geven. Daarbij leer ik ook nog eens evenementen organiseren en promotieactiviteiten op te zetten. Ik heb het gevoel dat we nog een beetje op gang moeten komen, maar ik kijk er erg naar uit om me in te zetten voor deze organisatie!​​​

IMG_0539.JPG

Hoi! Ik ben Noëlle en ik zit sinds maart 2017 bij het Evenemententeam van Humanity Networks van het Rode Kruis. Ik studeer Gezondheid & Leven aan de VU en woon op het altijd gezellige Uilenstede. Daarnaast houd ik mij bezig met het organiseren van de leukste feestjes op Uilenstede, hockey ik in het Amsterdamse bos en zorg ik ervoor dat alle vakjes altijd netjes zijn gevuld bij de Albert Heijn. We hebben een onwijs leuk evenemententeam met 5 gezellige meiden en ik hoop dat wij nog meer vrijwilligers enthousiast weten te krijgen om bij het Rode Kruis komen. Kom vooral een keertje gezellig langs op een van onze borrels!

2017-04-03-PHOTO-00000012.jpg

'Sup, ik ben Sterre en ik zit sinds december in het Evenemententeam van Humanity Networks. Ook ben ik al sinds de middelbare school hulpverlener bij het Rode Kruis. Ik ben een tijd een "slapende vrijwilliger" geweest vanwege drukte rond mijn studie geneeskunde en later omdat ik een halfjaar in Japan heb gewoond om daar de taal te studeren. Ik kwam vol energie terug en heb besloten dit in het vrijwilligerswerk te steken en leuke evenementen voor het Rode Kruis te organiseren. Hopelijk tot gauw op de borrel(s)! よろしくお願いします! ​Artikel delen?