Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Amsterdam Jongeren Nieuws Nieuwjaarsfeest 2017: Gemaskerd bal
7 februari 2017 |

Nieuwjaarsfeest 2017: Gemaskerd bal

Op 17 januari 2017 vond het gemaskerd nieuwjaarsfeest plaats in Club Panama Amsterdam. Deze avond had niet plaats kunnen vinden zonder alle sponsoren. Bij binnenkomst lagen er prachtige maskers klaar. Er werd muziek gedraaid, maar daarnaast werd er opera gezongen terwijl een dame op een harp speelde. Sponsoren hadden ook een lopend buffet georganiseerd met verschillende hapjes die de tinten van de sfeer van het feest meekregen. ​


16107259_1211422348927582_4132346092506687671_o.jpgStudentendesk Amsterdam warmde de aanwezigen op met een variant op het bekende 'petje op of petje af'-spel. Hierbij werden er vragen gesteld over het Rode Kruis en ook over het district Rode Kruis Amsterdam-Amstelland. Bij de variant die het bestuur van de studentendesk hadden ingezet, konden we een keuze maken tussen twee opties door ons masker op ons hoofd te zetten of hem er even af te halen. Een erg leuk concept, maar helaas wisten we niet allemaal de goede antwoorden. 


Naast de goede sfeer en gezelligheid blikten we terug op 2016 en keken we naar het komende jaar. Het jaar waarin Rode Kruis Nederland 150 jaar bestaat. Zo werd de 'Helpende Hand'-award uitgereikt. Daarbij mogen wij best wel trots zijn dat twee van onze Humanity Networkers, Mariëlle en Jeroen uit Uithoorn, een nominatie hadden ontvangen! Jullie hebben de nominatie dik verdiend! 


Om het geheel af te maken, hebben we kunnen netwerken met oude bekenden en nieuwe gezichten. Dit alles werd vastgelegd door een fotograaf. Maar je kon met de foto’s ook het heft in eigen handen nemen. Er was een photobooth geregeld waarbij het leek alsof je voor de Rialto Brug in Venetië stond. Al met al was het een geslaagde avond. 


Wil je naast deze foto’s nog meer zien? Dan kan je die op Facebook​ bekijken!​​​

Artikel delen?