Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Amsterdam Dit doen we EHBO cursussen Hulp bij evenementen

Hulp bij evenementen

​​​ 

Amst- hulp by evenementen.jpg 

Direct boeken? Klik hier​!

Bij festivals, feesten, concerten en sportwedstrijden zit een ongeluk in een klein hoekje: iemand verstuikt een enkel of komt in het gedrang en wordt onwel. Een Eerste Hulp post is dan ook vaak een verplichting of tenminste zeer gewenst. Het Rode Kruis Amsterdam is gespecialiseerd in het leveren van Eerste Hulp bij evenementen en al jaren de partner van de Gemeente bij grote evenementen.

 

Professionele Eerste Hulp

Het Eerste Hulpteam van het Rode Kruis Amsterdam bestaat uit ruim 100 vrijwilligers. Ze zijn allen in het bezit van een erkend Eerste Hulp diploma met een AED aantekening en worden regelmatig bijgeschoold om hun kennis en vaardigheden op peil te houden, zeker ook op het gebied van evenementenhulp. Zo staat het Rode Kruis garant voor professionele en deskundige eerste hulpverlening. Naast deskundige Eerste Hulp, verzorgen wij ook materialen zoals dekens, rolstoelen en brancards en kunnen wij de benodigde communicatie regelen.

 

Onze klanten

Vele bedrijven en instellingen in Amsterdam maken regelmatig gebruik van de Eerste Hulp van het Rode Kruis Amsterdam. Een aantal voorbeelden:

 

SAIL
Radio 538
Gemeente Amsterdam: o.a. Koninginnedag, Uitmarkt
Le Champion: o.a Dam tot Damloop, Marathon
|IDTV: o.a 4 mei, Oudjaarsfeest.
Amsterdam Arena: concerten

Het Rode Kruis richt zicht met Eerste Hulp bij evenementen op de middelgrote tot grote evenementen, uiteraard kunnen wij u ook helpen bij uw evenement van een kleinschaliger formaat zoals uw festival, de Parade, Prinsengrachtconcert en bedrijfsfeesten.

Kosten

Het Rode Kruis Amsterdam heeft geen winstoogmerk en werkt met vrijwilligers. Wel worden voor iedere inzet minimale kosten berekend. Deze kosten liggen tussen de 11 en 15 euro, afhankelijk van een niet-commercieel en een commercieel tarief.  Hiermee bekostigen wij Eerste Hulp opleidingen, materialen en organisatie.

 

 

Meer informatie

Voor informatie over de inzet van professionele Eerste Hulp of informatie over het worden van hulpverlener, kunt u contact opnemen via 020-622 62 11 of eerstehulpamsterdam@redcross.nl.

Wilt u direct een boeking doen voor EHBO op uw evenement? Klik dan hier.

Sponsoring

Wilt u de Eerste Hulp van het Rode Kruis Amsterdam steunen? Neem dan contact op met Suzanne Segaar, ssegaar@redcross.nl.​