Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Amsterdam Dit doen we EHBO cursussen Zakelijke cursus op maat

Zakelijke cursus op maat

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Wilt u binnen uw organisatie een EHBO-​cursus op maat voor uw medewerkers organiseren? Of wilt u een cursus op een uitzonderlijke manier inzetten, bijvoorbeeld als teambuildingsuitje? Wij gaan graag met u in gesprek.

​​

EHBO-cursussen voor eigen medewerkers
Wilt u een EHBO-cursus op maat aanbieden aan uw medewerkers? Dat kan! In onderling overleg kijken we naar het best passende programma. We stemmen de precieze inhoud van de cursus, de gewenste locatie, groepsgrootte en duur van de cursus samen met u af. Alle cursussen worden gegeven door Rode Kruis erkende EHBO-instructeurs.


Met een EHBO-cursus van het Rode Kruis Amsterdam:

  • ​​Geeft u invulling aan goed werkgeverschap richting uw werknemers, directe omgeving en stakeholders. 

  • Geeft u invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, omdat een percentage van iedere EHBO-cursus ten goede komt aan de opleidingen voor onze vrijwillige noodhulpverleners. Zo helpt u het Rode Kruis 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar standby te blijven voor noodsituaties en draagt u bij aan een veiliger Amsterdam. 

  • Krijgen uw werknemers een Europees erkend Rode kruis certificaat en kunnen zij bijdragen aan de veiligheid op de werkvloer. U steunt het doel van het Rode Kruis om EHBO-kennis onder Amsterdammers te vergroten. Daarmee draagt u bij aan een veiliger en hulpvaardiger Amsterdam.​

Ons cursusaanbod:

  • Snelcursus EHBO (leer wat te doen bij de 7 meest voorkomende ongevallen)
  • EHBO-cursus (Europees Certificaat)
  • Cursus Reanimatie & AED
  • Cursus EHBO aan baby's en kinderen (met goedgekeurd certificaat door de Rijksoverheid om aan de slag te gaan als gastouder)

Vraag nu een offerte aan!

Wij gaan graag met u in gesprek om tot een mooi voorstel op maat te komen. Wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Sia Driessen, Projectleider Eerste Hulp, 020-6226211 of 06-10293414. 

De prijzen van ons cursusaanbod voor medewerkers beginnen bij €50,- per d
eelnemer.  Dit zijn de voorwaarden voor een cursus op uw eigen locatie.​​ 


Reacties van klanten
"Het Rode Kruis heeft het educatieve element voor deze dag op een perfecte manier ingevuld. Om goed voorbereid de praktijksessie in te gaan, diende een e-learning 'EHBO' met goed gevolg afgerond te zijn. Wij hebben dit als zeer nuttig ervaren." 


"
Tijdens de cursus bleek het omzetten van de theorie in praktijk nog niet zo eenvoudig. De cursusleiders weten de stof helder over te brengen. Door zelf actief te oefenen met de diverse EHBO aspecten ontstonden boeiende en leerzame momenten, op een plezierige manier." – ING (Zuidas)

"Peter en Bart, onze docenten, hebben ons voortreffelijk onderwezen in de kunst van het reanimeren. Alleszins aan te bevelen." - Herensociëteit

"Het organiseren van een EHBO cursus op onze school verliep gemakkelijk. Het Rode Kruis werkt graag mee en komt met gepaste ideeën en oplossingen. Ook de EHBO cursus zelf was erg goed gegeven en had precies de juiste combinatie van theorie en praktijk. Erg geslaagde middag! Zeker voor herhaling vatbaar." - Leerling St. Nicolaaslyceum 


DSC_3422.JPG


De EHBO ​cursussen in Amsterdam worden mede mogelijk gemaakt door Rabobank Amsterdam.​