Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Amsterdam Actueel Nieuws Wereldrecord EHBO: doe mee!
15 juni 2017 |

Wereldrecord EHBO: doe mee!

​Heb jij geen flauw idee hoe de stabiele zijligging werkt? Of hoe je een snijwond moet behandelen? Kom dan op zaterdag 9 september naar de Dam in Amsterdam, want het Rode Kruis wil een wereldrecord EHBO vestigen. Lees gauw verder en schrijf je in.

rk-wereldrecord ehbo.jpgIn 2017 bestaat het Nederlandse Rode Kruis 150 jaar. Dag in dag uit staan we klaar om te helpen, maar we vinden het ook heel belangrijk dat mensen zelf weten wat ze in nood moeten doen. Vandaar deze wereldrecordpoging. Om jou op een ludieke manier een aantal nuttige EHBO-skills te leren én om te benadrukken dat EHBO levensreddend is.

Allemaal heel serieus dus? Nou, dat valt best mee. Het is die dag namelijk ook feest! Er is muziek, entertainment en gezelligheid: met z’n honderden – of zelfs duizenden?! - op de Dam om een wereldrecord te verbreken, hoe gaaf is dat?

Een aantal praktische zaken op een rijtje

  • Zaterdag 9 september, op de Dam
  • Tijd: 14.00 uur – 17.00 uur
  • Inschrijven kan vanaf 12 jaar
  • Jonger dan 18? Dan kun je alleen deelnemen onder begeleiding van een ouder
  • Inschrijven kan ook als je al wel over EHBO-kennis beschikt! Iedereen is welkom!

Schrijf je snel in 

Als je een EHBO-cursus op de Dam nog niet op je bucketlist hebt staan, zet 'm er dan op en geef je op, want het belooft een uniek, once-in-a-lifetime evenement te worden! Er is maar een beperkt aantal plekken voor het Wereldrecord EHBO beschikbaar, dus aarzel niet en schrijf je snel in!​

nrk-cta-doemee_verkleind.png 

Groepen
Willen jullie meedoen als bedrijf, voetbalteam, klas of in een andere groepsvorm? Dat kan! Meld jullie aan via onderstaande button. 

nrk-cta-doemeealsgroep_verkleind.png


Artikel delen?