Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Amsterdam Actueel Nieuws IKEA Amsterdam sponsort herinrichting van Rode Kruis
12 november 2012 |

IKEA Amsterdam sponsort herinrichting van Rode Kruis

Ikea is een vaste relatie van het Rode kruis Amsterdam. Ikea bood aan om een aantal ruimtes bij het Rode Kruis Amsterdam te herinrichten. Dit is voor de zomer gerealiseerd en onlangs zijn daar door Ikea mooie foto’s van gemaakt die ook op hun site te bewonderen zijn. 

De entree is voorzien van heerlijke stoelen en de grote zalen zijn opnieuw ingericht. Deze laatste zijn gezellige ruimtes geworden die voor meerdere doeleinden te gebruiken zijn, zoals vergaderingen, cursussen, vrijwilligersbijeenkomsten.

Fotografie: Petra van Velzen

Een Interior Designer van IKEA Amsterdam is aan de slag gegaan en heeft een ontwerp gemaakt, een voorstel gedaan voor een praktische en sfeervolle inrichting en een kleuradvies gedaan. Designer Sigrid: 'Ik ben voor de sfeer en de meubelkeuze uitgegaan van een Moderne Zweedse stijl. Belangrijk was dat de zalen een warme, gezellige en comfortabele uitstraling kregen. Dit is gebeurd door de toevoeging van kleur en textiel.

In goede samenwerking met een team van vrijwilligers van het Rode Kruis is het laminaat gelegd, zijn de wanden geschilderd en de meubels vervoerd en in elkaar gezet. 

zie ook: http://www.ikea.com/nl/nl/store/amsterdam/extra_2