Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Amsterdam Actueel Nieuws 31 oktober 2016 Rode Kruis Charity Night
27 mei 2016 |

31 oktober 2016 Rode Kruis Charity Night

Op 31 oktober 2016 vindt de Rode Kruis Charity Night plaats in het prachtige Koninklijke Theater Carré, georganiseerd door het Rode Kruis Amsterdam in samenwerking met de Luxury Hotels of Amsterdam. Met een bijzondere culinaire sterrenbelevenis en verschillende acts, belooft het een fantastische avond te worden.

De avond is een vervolg op eerdere benefietavonden van het Rode Kruis Amsterdam. In 2014 vond het laatste Rode Kruis Benefiet plaats in het Concertgebouw. Deze avond leverde een prachtig eindbedrag op voor het Rode Kruis Amsterdam. Ook dit jaar belooft het weer een bijzondere avond te worden met verrassend entertainment, een walking dinner verzorgd door de chefs van de Luxury Hotels of Amsterdam en volop netwerkmogelijkheden.  

​De Rode Kruis Charity Night wordt georganiseerd om het werk van het Rode Kruis te kunnen voortzetten en Amsterdammers in nood te blijven helpen zoals ze dat altijd doen. Daarnaast heeft het Rode Kruis Amsterdam nu extra ​middelen nodig om altijd paraat te kunnen staan, omdat onze materialen na een​ grootschalige inzet in 2015 op of aan vervanging toe zijn. Hulp vanuit het Amsterdamse bedrijfsleven is hierbij onmisbaar.

​Wilt u meer informatie of een arrangement reserveren? Ga dan naar www.vanamsterdamvooramsterdam.nl.

182.JPG

Artikel delen?