Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Amstelveen Dit doen we Zaalverhuur

Zaalverhuur

Het Rode Kruis Amstelveen wil voor organisaties en instellingen haar gebouw ter beschikking te stellen. Dit betekent dat de verschillende ruimten van het gebouw kunnen worden gehuurd door organisaties die daar behoefte aan hebben.

Er is een ruime keuze aan mogelijkheden van een vaste doorlopende huur, of gedurende een maand of week, tot niet meer dan de eenmalige huur voor een dagdeel in de ochtend, middag of avond. De plaats waar het gebouw van het Rode Kruis is gevestigd verdient het predicaat van toplocatie in de regio, namelijk dichtbij het hart van het centrum van Amstelveen.

Het gebouw is te vinden aan de Van der Leeklaan 3. Voor redelijke ​prijzen kunt u kiezen uit verschillende ruimten van tien tot honderd vierkante meter.

Parkeerplaatsen zijn gratis rondom het Rode Kruis gebouw. De aanwezigheid van een keuken c.q. bar voorzien van koelkast en vaatmachine biedt de mogelijkheid tot het schenken van koffie, thee, diverse dranken. Ruimten en faciliteiten zijn momenteel per direct in te huren.

Voor informatie over de mogelijkheden van huur van het gebouw en faciliteiten die het biedt en de huurkosten, kan men contact opnemen met de beheerder Frank Bodde  beheerder@rodekruisamstelveen.nl of Telefoon: 020-6414499 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag 9.00-12.00 uur).