Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Amstelveen Actueel Nieuws Zalenverhuur
14 februari 2013 |

Zalenverhuur

 

Het Rode Kruis Amstelveen heeft besloten om voor organisaties en instellingen met een maatschappelijk belang haar gebouw ter beschikking te stellen. Dit betekent dat de verschillende ruimten van het gebouw kunnen worden gehuurd door organisaties die daar behoefte aan hebben.

Ruime keuze

Er is een ruime keuze aan mogelijkheden van een vaste doorlopende huur, of gedurende een maand of week, tot niet meer dan de eenmalige huur voor een dagdeel in de ochtend, middag of avond. De plaats waar het gebouw van het Rode Kruis is gevestigd verdient het predicaat van toplocatie in de regio, namelijk dichtbij het hart van het centrum van Amstelveen.

Centrale ligging

Het gebouw is te vinden aan Hueseplein 16. Yeter Tan (voorzitter): “ Ons gebouw is centraal gelegen. Momenteel hebben we diverse partijen die onze ruimte huren. Om onze gebouw optimaal te gebruiken is er ruimte voor verhuur. Voor bescheiden prijzen kan worden gekozen uit verschillende ruimten van tien tot honderd vierkante meter. Parkeerplaatsen zijn gratis rondom het Rode Kruis gebouw. De aanwezigheid van een keuken c.q. bar voorzien van koelkast en vaatmachine biedt de mogelijkheid tot het schenken van koffie, thee, diverse dranken. Ruimten en faciliteiten zijn momenteel per direct in te huren”.

Informatie en mogelijkheden

Voor informatie over de mogelijkheden van huur van het gebouw en faciliteiten die het biedt en de huurkosten, kan men contact opnemen met de beheerders Humphrey Alexander info@rodekruisamstelveen.nl of Telefoon: 020-6414499 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag 9.00-12.00 uur).