Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Amstelveen

Rode Kruis afdeling Amstelveen

Eerste Hulp op evenementen, EHBO cursussen, sociale activiteiten, Noodhulp, het Rode Kruis afdeling Amstelveen staat op vele manieren voor de Amstelveners klaar!

Daarnaast maken we samen met afdelingen in de buurt deel uit van district Amsterdam Amstelland en samen met afdelingen over de hele wereld van het Internationale Rode Kruis.

 Contactgegevens

Rode Kruis Amstelveen

Van der Leeklaan 3
1185 DM Amstelveen
Telefoon: 020-6414499

Over ons

De Amstelveense afdeling van het Rode Kruis is al 76 jaar actief. Met meer dan 150 vrijwilligers werken we er aan om met name ook in Amstelveen het Rode Kruis een herkenbaar gezicht te geven. De vrijwilligers bieden hulp en steun aan de inwoners van Amstelveen door middel van diverse activiteiten op sociaal gebied.

Activiteiten

Rode Kruis Amstelveen
De Amstelveense afdeling van het Rode Kruis is al 76 jaar actief. Met ruim 150 vrijwilligers werken we er aan om met name ook in Amstelveen het Rode Kruis een herkenbaar gezicht te geven. De vrijwilligers bieden hulp en steun aan de inwoners van Amstelveen door middel van diverse activiteiten op sociaal gebied.

Nieuws van het landelijke Rode Kruis

 

 

Grote zorgen om Jemen: cholera-epidemie eist vele levenshttp://afdeling.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Cholera-epidemie-in-Jemen-eist-levens.aspx2017-06-26T22:00:00ZGrote zorgen om Jemen: cholera-epidemie eist vele levens
"Met delen van explosieven in hun lichaam komen ze het ziekenhuis binnen"http://afdeling.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Guido-werkt-in-Mosul-Met-delen-van-explosieven-in-hun-lichaam-komen-ze-het-ziekenhuis-binnen.aspx2017-06-22T22:00:00Z"Met delen van explosieven in hun lichaam komen ze het ziekenhuis binnen"
Onderzoek: door inzet Rode Kruis tienduizend extra Ebola-gevallen voorkomenhttp://afdeling.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Onderzoek-door-inzet-Rode-Kruis-tienduizend-extra-Ebola-gevallen-voorkomen.aspx2017-06-21T22:00:00ZOnderzoek: door inzet Rode Kruis tienduizend extra Ebola-gevallen voorkomen

Iedereen kan helpen

Help ook!

Als vrijwilliger

Wil jij jezelf ontplooien en iets doen voor anderen? Bij het Rode Kruis ben je meer dan welkom. Lees meer

Tracing

We herstellen het contact tussen familieleden die elkaar in de chaos zijn kwijtgeraakt. Lees meer

Noodhulp

Wij ondersteunen hulpverleningsdiensten met hulp aan slachtoffers tijdens noodsituaties.Lees meer