Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Amersfoort Actueel Nieuws Wervingsdag groot succes
16 december 2013 |

Wervingsdag groot succes

Groot aantal nieuwe vrijwilligers

Het duizelde Eveline toen ze het laatste aanmeldingsformulier op de stapel legde. Na 4 uur lang gesproken te hebben met nieuwe vrijwilligers was het einde van een succesvolle dag geen overbodige luxe.

Met het openen van de deuren kwam de bezoekersstroom direct op gang. Aan het eind van de dag stond de teller op zo'n 40 bezoekers, waarvan er meer dan 20 zich hebben aangemeld als vrijwilliger!

Het taakveld Sociale hulp is daarmee enorm versterkt. Vooral de sociale huisbezoeken, die onder druk stonden, kunnen weer volop gaan plaatvinden in 2014. Hiermee is een aan de belangrijkste doelstelling voldaan.

Maar ook meldden zich vrijwilligers aan voor de telefooncirkel, Eerste Hulp Bij Administratie en voor Noodhulp.

Eveline Luiten gesprek.jpg 

Eveline Luiten in gesprek met nieuwe vrijwilligers

Natuurlijk zijn de lijnen nog niet gesloten. Heeft u geen tijd voor vrijwilligerswerk, maar wilt u wel laten zien dat u ons werk belangrijk vindt? Word dan lid van onze Facebookpagina en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws.

Aanmelden als vrijwilliger kan natuurlijk ook nog steeds. Doet u dat via de knop Aanmelden als nieuwe vrijwilliger, of stuur een email naar info@rodekruisamersfoort.nl