Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Amersfoort Actueel Nieuws Vrijwilligersdagen in teken van sport en samenwerking
15 juli 2014 |

Vrijwilligersdagen in teken van sport en samenwerking

​​​​​​​​​​Jezelf vereeuwigen op de gouden verbanddoos? Als vrijwilliger is dit je kans! Ga de strijd aan tijdens de saamhorigheidsdagen​ en zorg dat jouw naam op deze trofee komt!


Dit jaar organiseert de afdeling Amersfoort een aantal activiteiten die in het kader staan van sport en samenwerking. Op deze manier wordt de saamhorigheid nog meer versterkt.

​Met ruim 125 vrijwilligers is de afdeling groot te noemen. Door van al onze diverse disciplines vrijwilligers met elkaar in contact te brengen proberen we de banden onderling nog eens te onderstrepen.

Daarom organiseert de afdeling saamhorigheidsdagen. De eerste avond vindt al plaats op 23 juli, waar 15 man kunnen deelnemen. Na de zomervakantie worden er meer avonden gepland, afhankelijk van het animo.

Tijdens deze avonden worden er ludieke opdrachten uitgevoerd door willekeurig samengestelde teams die met een knipoog verwijzen naar zorgactiviteiten die onze afdeling voor haar rekening neemt. De avonden worden afgesloten met een hapje en een drankje.

Opgeven kan via marcvantoor@hotmail.com. ​Ben jij de uitblinker van de avond? Dan mag jij je vereeuwigen op de Gouden Verbanddoos. 

Benieuwd naar de mening van anderen? Vraag eens rond op onze Facebookpagina​!


Uitnodiging.jpg