Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Amersfoort Actueel Nieuws Voorbereiding 'Sterk door je Netwerk' in volle gang
17 oktober 2014 |

Voorbereiding 'Sterk door je Netwerk' in volle gang

​​​​​​Samen met JCI-Eemland werkt afdeling Amersfoort hard om de cursus Sterk door je Netwerk op poten te zetten. Deze gratis ​cursus helpt jonge en oude stadsgenoten​ vrienden maken.


Toen voorzitter Van Dijk na de drakenbootrace de cheque in ontvangst nam, nam hij ook gelijk een opdracht in ontvangst:​ Met het ingezamelde geld moeten stadsgenoten worden geholpen in het maken van vrienden, zodat zij weer volop mee kunnen doen in onze maatschappij.

De Amersfoortse afdeling kiest daarom samen met JCI-Eemland om de nieuwe cursus Sterk door je Netwerk op poten te gaan zetten in Amersfoort.

Iedereen 

Tijdens deze cursus leren keien van medeburgers hoe het persoonlijke netwerk uit te breiden, en worden zij geïnspireerd door ervaren coaches. De cursus is bedoeld voor mensen in alle leeftijdscategorieën, die zich wat vaker onder de mensen en vrienden willen begeven.

Bijeenkomsten

In het begin van 2015 gaat de eerste cursus van start en wordt gegeven in vijf bijeenkomsten. Opgeven kan via info@rodekruisamersfoort.nl. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden. Wel is er tijdens de cursusavond de mogelijkheid om geld te doneren. Wilt u via sociale media op de hoogte worden gehouden? Vind ons dan leuk op facebook!

​Zelfredzaamheid​

De cursus Sterk door je Netwerk komt voort uit de nieuwe drie strategische doelen van het Rode Kruis Nederland. Activiteiten dragen meer en meer bij aan de zelfredzaamheid van lokale inwoners zodat zij beter in staat zijn risico's en noodsituaties te voorkomen. ​​