Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Amersfoort Actueel Nieuws Gezellige feestavond in de Kabouterhut op 5 februari jl.
8 februari 2016 |

Gezellige feestavond in de Kabouterhut op 5 februari jl.

foto vrijwilligersfeest 5-2-2016.JPGOp 5 februari jl. vond in de partykelder van de Kabouterhut het feest plaats voor de vrijwilligers van het Rode Kruis Amersfoort.​

Ook dit jaar werd het feest voor de vrijwilligers van het Rode Kruis Amersfoort gehouden in de partykelder van de Kabouterhut. De vrijwilligers die zelf het hele jaar door zich dienstbaar opstellen voor de lokale samenleving, konden afgelopen vrijdagavond in de sfeervolle partykelder met elkaar bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje. De jubilarissen, onder wie Flory Daniel die maar liefst 50 jaar als vrijwilliger actief is bij het Amersfoortse Rode Kruis , werden extra in het zonnetje gezet.
De 'Grote Amersfoort Quiz' zorgde voor spanning en ontspanning en de muzikale omlijsting door de twee Syrische gitaristen Yaser en Nader Hassan gaf deze feestelijke avond een extra dimensie .
Dank aan de Kabouterhut die ook dit jaar zijn accommodatie tegen een vriendenprijs voor het Rode Kruis beschikbaar stelde !
Wij zijn overigens nog steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om al onze activiteiten in Amersfoort draaiende te houden. Graag nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek via info@rodekruisamersfoort.nl.