Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Amersfoort Actueel Nieuws Cursus ‘Sterk door je Netwerk’ in 2015 van start
19 november 2014 |

Cursus ‘Sterk door je Netwerk’ in 2015 van start

Sterk door je Netwerk.jpg​Samen met JCI-Eemland werkt Rode Kruis afdeling Amersfoort hard om de cursus Sterk door je Netwerk op poten te zetten. Deze gratis training helpt jonge en oude stadsgenoten vrienden maken.

Toen afdelingsvoorzitter Van Dijk na de drakenbootrace op 28 juni de cheque in ontvangst nam, ontving hij daarbij ook een opdracht: Met het door JCI-Eemland ingezamelde geld moeten stadsgenoten worden geholpen in het maken van vrienden en kennissen, zodat zij weer volop mee kunnen doen in onze Keistadmaatschappij.

De Amersfoortse afdeling kiest er daarom voor om samen met JCI-Eemland de nieuwe cursus Sterk door je Netwerk op poten te zetten in Amersfoort.

Iedereen

Tijdens deze leergang bekwamen medeburgers zich in het uitbreiden van het persoonlijke netwerk, en worden zij geïnspireerd door ervaren coaches. De cursus is bedoeld voor mensen in alle leeftijdscategorieën, die zich wat vaker onder de mensen en vrienden willen begeven.

Aanmelden

In het begin van 2015 gaat de eerste cursus van start en wordt gegeven in vijf bijeenkomsten. Opgeven kan via info@rodekruisamersfoort.nl. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden. Wel is er tijdens de cursusavond de mogelijkheid om geld te doneren. De cursus wordt gegeven in het Rode Kruispand aan de Columbusweg 30 in Amersfoort.

Zelfredzaamheid

De cursus Sterk door je Netwerk komt voort uit de nieuwe drie strategische doelen van het Rode Kruis Nederland. Activiteiten dragen meer en meer bij aan de zelfredzaamheid van lokale inwoners zodat zij beter in staat zijn risico's en noodsituaties te voorkomen in en rondom huis.