Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Alphen aan den Rijn Actueel Nieuws Rode kruis genomineerd voor jubileumveiling Stichting Kringloop Alphen.
29 mei 2016 |

Rode kruis genomineerd voor jubileumveiling Stichting Kringloop Alphen.

​​​​​

Stemt u ook op ons?


 
Op 3 september 2016 organiseert de Stichting Kringloop Alphen, naar aanleiding van haar 25 jarige bestaan, ​ een jubileumveiling.
Hierbij is het de bedoeling dat er spullen geveild gaan worden waarbij de opbrengst verdeeld wordt onder vijf goede doelen. Wij zijn verheugd te melden dat wij, samen met veertien andere goede doelen, door u genomineerd zijn en middels het werven van zoveel mogelijk stemmen uiteindelijk tot de laatste vijf kunnen behoren. Winnen wij het bedrag, dan komt dit geheel ten goede aan onze activiteiten ten behoeve van de Alphense inwoners (en omstreken).

 
Wat kunt u doen?

 
Tot en met 18 juni 12.00 uur kunt u bij de Stichting Kringloop Alphen uw goederen of kleding inleveren. Elke keer bij het inleveren krijgt u een stemmuntje. Wij hopen natuurlijk dat u dit stemmuntje in ‘onze koker’ doet. Hoe meer stemmuntjes hoe groter onze kans te behoren bij de laatste vijf. De kokers kunt u vinden bij de ingang van de hoofdvestiging van de Stichting Kringloop Alphen (adres en openingstijden zie www.kringloopalphen.nl)  Op 18 juni vindt er een familiefeestdag plaats, dan zal er ook bekend gemaakt worden welke vijf doelen een gedeelte van de jubileumveiling
ontvangen. ​