Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Almelo Nieuws Zomercafé 2013
16 april 2013 |

Zomercafé 2013

De afdeling Almelo van het Nederlandse Rode Kruis organiseert tijdens de vakantieperiode het Zomercafé. De oudere en minder valide inwoners van Almelo zijn van harte welkom op deze gezellige middagen.

De vakantietijd is weer aangebroken. Veel ouderen en minder-validen ervaren, dat veel verzorgers en familieleden op vakantie zijn en dat het regelmatige bezoek wegvalt. Juist voor hen organiseert het Rode Kruis van Almelo dit jaar weer het z.g. Zomercafé. Tegen een kleine vergoeding wordt hen een gezellig middagprogamma gepresenteerd. Zij moeten zich wel hievoor opgeven.

Drie zaterdagen in de bouwvak-vakantie

Het Zomercafé vindt plaats tijdens de vakantieperiode op 3 achtereenvolgende zaterdagen:

  • 27 juli 2013
  • 3 augustus 2013
  • 10 augustus 2013

in het Rode Kruis-gebouw aan de Hofkampstraat 102, 7607 NJ Almelo en biedt telkens plaats aan maximaal 45 deelnemers.

De zaal is open om 14.00 uur en het programma duurt tot 17.00 uur. Onder het genot van een hapje en drankje wordt hen een gezellig programma aangeboden. Van iedere deelnemer wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 5,00 per middag.

Opgeven als deelnemer

Inwoners van Almelo, die aan het Zomercafé deel willen nemen, kunnen zich tot uiterlijk één week van te voren opgeven bij mevr. M.A. ten Brinke (telefoon: 0546 - 872507). U kunt ook een e-mail naar haar sturen (e-mail: matenbrinke@home.nl). Ook eventuele vragen over het Zomercafé zijn bij haar welkom.

Opgeven als helper

Ook de uitvoering van het Zomercafé kan nog enige helpers en helpsters gebruiken. Dat geldt voornamelijk voor de bediening tijdens de middagen en voor het halen en weer thuisbrengen van gasten met de auto. Ook als U slechts 1 of 2 middaqen ter beschikking heeft, bent U van harte welkom. Neem in dat geval ook contact op met mevr. M.A. ten Brinke (telefoon: 0546 - 872507). U kunt ook een e-mail naar haar sturen (e-mail: matenbrinke@home.nl). 

Pagina-referentie: JJC 8299