Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Utrecht Actueel Vacatures Vrijwilliger Serious Request

Vrijwilliger Serious Request

​​​​​

Artikel delen?

Datum Provincie Plaats
31 oktober 2017 Utrecht Utrecht

Screen Shot 2017-08-03 at 13.14.48.png

Ben jij een Serious organisatietalent?

Het Nederlandse Rode Kruis is er voor mensen in nood. Zowel om de hoek als ver weg. We helpen vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. We zorgen er ook voor dat mensen zichzelf kunnen helpen en leren hen hoe ze anderen kunnen helpen. Zodat in tijden van nood niemand alleen staat. Het Rode Kruis is wereldwijd de grootste hulpverleningsorganisatie en staat in Nederland in de top 3 van fonds wervende organisaties. 3FM Serious Request is hét multimediale publieksevent waarmee jaarlijks aandacht wordt gevraagd voor een stille ramp. In december sluiten dj's zich op in het Glazen Huis in Apeldoorn.

Ook Rode Kruis Utrecht wil haar steentje bijdragen aan deze actie. Daarom zoeken we een:

Vrijwilliger Serious Request

Wat ga je doen

Het doel is om een sympathieke publieksactie voor Serious Request 2017 te organiseren waaraan heel Utrecht mee kan doen. We willen het Utrechtse publiek enthousiast maken om deel te nemen en geld in te zamelen voor Serious Request 2017. Samen met andere vrijwilligers zet je deze actie op en voer je alle activiteiten uit om deze actie tot een succes te maken. Je helpt ook bedenken hoe we deze actie onder de aandacht brengen bij het Utrechtse publiek.


Wij zoeken iemand die:​

•    enthousiast en creatief is;
•    goede commerciële en sociale vaardigheden heeft;
•    goed kan plannen en organiseren;

•    zelfstandig en in een team kan werken;

•    zo'n 6 maanden beschikbaar is vanaf juni voor 2 – 4 uur per week;
•    beschikbaar is tijdens de actieweek 18-24 december 2017.

Wij bieden
Een leuke uitdagende en flexibele  functie op vrijwillige basis. Ondersteuning van de specialist Fondsenwerving en Communicatie. De mogelijkheid om deel uit te maken van een mooie organisatie in een bijzondere tijd. Een verzekering en onkostenvergoeding op basis van gemaakte onkosten in overleg.

Interesse of vragen?
Ben je enthousiast voor deze vrijwilligersvacature? Mail dan je CV en motivatie naar vrijwilligers@rodekruisutrecht.nl. Heb je vragen of wil je eerst meer informatie, dan kun je contact opnemen met Sandra Dhondt, beroepskracht Fondsenwerving & Communicatie, via 030 – 252 01 34 of mail naar sdhondt@rodekruisutrecht.nl .

Kijk voor meer informatie over het werk van Rode Kruis Utrecht op www.rodekruis.nl/utrecht