Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Leidschendam-Voorburg Dit doen we Eerste hulp

Eerste Hulp

​​ Een ongeluk zit in een klein hoekje. Thuis, op het werk, bij de sportvereniging, op straat. Overal kun je er tegenaan lopen.
Weet je wat je moet doen bij bewusteloosheid of een hersenschudding? Kun je jouw kind, vader, moeder of collega helpen als dat nodig is?
Zorg dat je weet wat je moet doen. Bij een ongeval ben jij er immers als eerste bij. Wij verzorgen diverse EHBO cursussen maar ook EHBO bij evenementen.

EHBO cursussen

 
In een EHBO cursus leer je de basisvaardigheden om adequaat eerste hulp te kunnen verlenen. De Uitgebreide EHBO cursus gaat nog een stapje verder.
In tien lessen van twee uur behandelen we o.a. bewusteloosheid, verslikking, beademing, reanimatie & AED, het beoordelen en behandelen van kneuzingen, botbreuken, brandwonden en vergiftigingen. En er is ook een EHBO cursus bij baby's en kinderen.
 

​ ​ ​​​

EHBO bij evenementen

 
evenementenEHBO.png
Bij festivals, feesten, concerten en sportwedstrijden zit een ongeluk in een klein hoekje: iemand verstuikt een enkel of komt in het gedrang en wordt onwel.
Een Eerste Hulp post is dan ook vaak een verplichting of tenminste zeer gewenst.
 
 
Of ga direct naar

 

Download de gratis EHBO app

 
Bel met de EHBO-app 112 en geef je locatie door aan de meldkamer. Of navigeer snel naar de dichtstbijzijnde AED-locatie of de dichtstbijzijnde EHBO-post.
Download gratis voor iPhone​, Android​ en Windows​ smartphones.