Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Hilvarenbeek

Rode Kruis afdeling Hilvarenbeek

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Het Rode Kruis helpt altijd, iedereen en overal om menselijk leed te helpen voorkomen of te verzachten. Ook b​ij jou in de straat. Help ons helpen en word vrijwilliger of steun ons werk.

 ​

​​

In de spotlights

 

 

Vermijd contact met de eikenprocessierups http://afdeling.rodekruis.nl/Afdeling/hilvarenbeek/Actueel/Nieuws/Paginas/Vermijd-contact-met-de-eikenprocessierups-.aspx2017-07-26T22:00:00ZVermijd contact met de eikenprocessierups
Alle beetjes helpenhttp://afdeling.rodekruis.nl/Afdeling/hilvarenbeek/Actueel/Nieuws/Paginas/Alle-beetjes-helpen.aspx2017-06-26T22:00:00ZAlle beetjes helpen
Rode Kruis Hilvarenbeek actief als altijdhttp://afdeling.rodekruis.nl/Afdeling/hilvarenbeek/Actueel/Nieuws/Paginas/Rode-Kruis-Hilvarenbeek,-actief-als-altijd.aspx2017-06-23T22:00:00ZRode Kruis Hilvarenbeek actief als altijd

14-09-2017​

​​

UITNODIGING KENNISMAKINGSDAG BIJZONDERE SURVIVAL VAKANTIE 2018 ​​

Afbeeldingsresultaat voor tokkelbaan
MAANDAG 18 SEPTEMBER 2017 – KLIMBOS GOIRLE 

In 2016 heeft het Rode Kruis in samenwerking met een aantal sponsoren een bijzondere survivalvakantie georganiseerd in De Eifel.  In 2018 willen wij deze vakantie weer organiseren.  

Op maandag 18 september 2017 organiseren wij een kennis- en ervaringsdag, samen met enkele deelnemers van onze vorige vakantie. De locatie is het Klimbos van Rocks ’n Rivers in Goirle. Onder leiding van ervaren instructeurs en met ondersteuning van het Rode Kruis kun je je laten inspireren en een bijzondere ervaring opdoen. 


DURF JIJ JE GRENZEN TE VERLEGGEN? 

De survivalvakantie is een bijzondere uitdaging; niets hoeft, maar alles kan. Voor deelname streven we naar een mix van jongeren tussen 18 en 35 jaar met en zonder beperking. 

De kennismakingsdag is een voorproefje van wat de vakantie inhoudt. Op 18 september zijn ouddeelnemers aanwezig, laten we zien wat er allemaal op het programma zal staan. Je kunt alle vragen stellen die je wilt. 


HOE ZIET DE DAG ER UIT?
 

Datum en tijd: maandag 18 september. Inloop tussen 9.30 en 10.00 uur. 

Adres:  De Roovertsche Leij, Gorpsbaantje 1, Goirle 

Parkeren:  Gratis grote parkeerplaats. 


Programma:

10.00 uur – start parcours klimbos 

Rond het middaguur: lunch 

15.30 uur – einde 

In de tussentijd worden vragen beantwoordt en laten we zien hoe de vorige vakantie is verlopen. 

Afbeeldingsresultaat voor survival
Kosten: geen 

MOCHT VERVOER EEN PROBLEEM ZIJN DAN ZULLEN WIJ KIJKEN HOE WE DIT OPLOSSEN. 

Wij nodigen iedereen uit die interesse heeft in deze inspiratiedag en mee wil op een bijzondere survivalvakantie. Wil je je ouders, partner of een vriend(in) meenemen om deze dag ook te beleven dat zijn die van harte welkom. 
Aanmelden kan per e-mail aan elsvandenbosch@home.nl of info@rodekruistilburg.nl. Graag doorgeven met hoeveel personen je wilt komen. 

​Namens het team Uitdagende Vakantie 

Els van den Bosch 

vrijwilliger Rode Kruis Tilburg e.o. ​


 

Deze kennismakingsdag wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: 

Motorcycle support Goirle 

Rabobank Tilburg e.o. 

Annetje van Puijenbroek Stichting

ContourDeTwern ​​


​​
 


Iedereen kan helpen

help ook!

Als vrijwilliger

Wil jij jezelf ontplooien en iets doen voor anderen? Bij het Rode Kruis ben je meer dan welkom. Lees meer

Tracing

We herstellen het contact tussen familieleden die elkaar in de chaos zijn kwijtgeraakt. Lees meer

Noodhulp

Wij ondersteunen hulpverleningsdiensten met hulp aan slachtoffers tijdens noodsituaties.Lees meer